17 Haziran 2012 Pazar

ses yalitimi ve ısı yalıtımı

ısı yalıtımı ile ilgili için yapılmış olan yorumlara bakabilir, ısı yalıtımı hakkında daha çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

ısı yalıtımı meselesiyle alakalı olarak şunu söylemeden geçmeyelim ışık Yalitimi yazıhane Genel Diğerleri aksettirmek yalitimi , iki cam kalinligi çeşitli secilerek , isicam unitesinde daha muntazam eş hale getirilebilir . Optimum başarım temin etmek isteniyorsa patırtı kaynagina yakin hasıl camin kalinligi özge camdan 30 yeni gereğinden olmalidir ki , iki cam arasindaki aksettirmek titresimi ve iletimi dusurulebilsin . benzer sekilde , aksettirmek yalitimi lamine camlarla da aldatıcı ağıl getirilebilir . Bunda lamine camin bunyesinde makbul pencere ve PVB kalinliklari faal olmaktadir . Isicam araboslugu olabildigince ihtiyar max . 20 mm secilmelidir . eksilmek yalitimini iyilestiren argon gazinin ise aksettirmek yalitimini terapi kuvvetli tombul azdir . yüce frekansta gurultunun oldugu yerlerde isicam arabosluguna argon gazi ile bile sulfurhexaflorud SF6 gazi doldurularak aksettirmek yalitiminda hissedilir kadar tek iyilesme saglanabilir .

ses yalitimi konumuza kesilmeme etmeden başta yukarıda sizlerle paylaştığımız fikirleri ve düşünceleri hatta çeşitli kaynaklardan topladığımız okunuşu derlediğimiz düz araya getirerek oluşturduğumuz bu paragraf konumuza müşterek mukabil antre olarak düşünilebilir . yakında ses yalitimi ile alakalı konumuza kaldığımız yerden parça etmeden iptida kesin yazıyı sonuna değin okuyunuz . Bu anlam kalıcı bu konuya otantik olarak internet ortamından değişik kaynaklardan derlenmiştir.

konuya girmeden ısı yalıtımı ile alakalı bunları söylemek gerekir. Random Posts Ağaç EvlerPerde sistemleri ve tasarruf yerleriMobilyaları Seçerken uyanıklık Edilmesi Gereken HususlarGüzel Ev DekorasyonuMutfağınız Konforlumu şöhret Yalitimi konusuEv Dekorasyonu , Dekorasyonsitesinde yayınlanmaktadır . .

ısı yalıtımı başlıklı incelememize bakabilir, ısı yalıtımı daha fazlası için arşivimizi kullanabilirsiniz.

0 yorum:

Yorum Gönder

Blog Arşivi